Yılbaşı Gecesine 6 Adımda Hazırlanın

Yılbaşı Gecesine 6 Adımda Hazırlanın

Yılbaşı gecesi için geri sayım başladı. Artık o geceyi keyifli bir kutlamaya dönüştürebilecek detaylara odaklanma vakti geldi. Bu rehberde, evinizi davetkâr bir ortama dönüştürmek ve yılbaşı gecenize ilham verici detaylar eklemek için ihtiyacınız olabilecek küçük tavsiyelerimiz olacak.

1. Adım: Yılın son gününe keyifli bir başlangıç yapın

Kutlama gününe başlamadan önce yaşam alanınızı tazeleyin, rahatlatıcı bir atmosfer yaratın. Temiz kış havasının içeri girmesine izin vermek için pencereleri açın. Sevdiğiniz bir içeceği hazırlayın. Duyularınızı canlandıran bir Kokulu Mum yakın veya narenciye, okaliptüs gibi tazeleyici notalar içeren bir %100 doğal Esansiyel Yağı ile güne sıcacık bir başlangıç yapın. Evinizi sevgi ve sıcak bir kokuyla dolduran La Fann Gingerbread Cookie Kokulu Mum; fırından yeni çıkmış zencefilli kurabiye kokusu ile yılbaşının özünü yakalıyor.

Parafin içermeyen, soya, hindistan cevizi ve kanola yağının birleşiminden oluşan bu doğal mum tüm aileniz için güvenli bir atmosfer yaratıyor. Bu güzel kokular eşliğinde, bir dakikanızı ayırın ve geçen yılı düşünün. Gelecek için umut dolu düşüncelere dalın. Bu sizi kesinlikle çok daha iyi hissettirecek.

2. Adım: Ambiyansınızı güzelleştirin

Yaşam alanınızı günün coşkusunu yansıtan bir ortama dönüştürerek, unutulmaz bir akşama zemin hazırlayın. Yılbaşı ağacınıza son dokunuşları yapın. Sevdikleriniz için seçtiğiniz mükemmel hediye paketlerini ağacın altına dizin. Yeni yıl dileğinizi dilek kartına yazın ve yılbaşı ağacınızı umutlarla süsleyin. Konuklarınızı mutlaka hoş kokulu, sıcak bir ortamla karşılayın.

Işıkları kısın. Ortamı davetkar kokularla doldurmak, duyuları cezbeden ve kutlama havasını yaratan bir atmosfer yaratmak için sıcak ve derin kokular tercih edin. Sıcak amber ve gizemli paçulinin muhteşem uyumunu sunan La Fann Amber & Patchouli Çubuklu Oda Kokusu ve Kokulu Mum ile yılbaşının derin, sıcak ve karakterli atmosferine kendinizi bırakın; bu özel koku evinizi neşe ile dolduracak.

3. Adım: Sevdiklerinize özel hissettirecek hediyeler hazırlayın 

Alışılagelen hediye paketleri yerine, onların isimlerinin baş harfiyle süslenmiş bir hediye paketi almaktan kim mutlu olmaz ki? Parfümlü ipek kağıtlar, göz alıcı kurdeleler, sevdiklerinizin ismine özel kutular her hediyeyi yüceltir. La Fann size yılbaşı sofralarına çok yakışacak kokulu mumları, atmosferinizi davetkar bir koku ile dolduracak dekoratif oda kokularını, sevdiklerinizin tenine çok yakışacak parfümleri, misafirlerinize hoş geldin diyecek kolonyaları ve hep hatırlanacak hediyeyi sunuyor.

La Fann’da hediyenin kokusu, daha siz daha kapağını açmadan burnunuza ulaşıyor. Şık ve özel hissettiren seçenekler için lafann.com’a göz atın. 

4. Adım: Kokularla ışıldayan bir sofra hazırlayın

Yılbaşı zamanı özenle hazırlanan dekorlar ve uzun sofralar gerektirir. Şık bir yılbaşı sofrası tasarlamak, geceye hazırlanmanın en detaylı ve vurucu adımlarından biridir. Nefis lezzetleri ve görsel olarak büyüleyici sunumları birleştiren gösterişli bir menü planlayın. Tabakların arasını süsleyen çam dalları, kozalaklar, kokina çiçekleri, ışıldayan mumlar ve küçük detaylarla sofranızı davetlileriniz için unutulmaz kılabilirsiniz. Sofranıza son dokunuşu, parıldayan aksesuarlarla kombinlenen kar beyazı, altın sarısı, yılbaşı kırmızısı ambalajlarıyla La Fann Kokulu Mumlarla yapın.

Sevdiklerinizle sofranın etrafında toplanmanın tadını çıkarın. La Fann, yılbaşı sofralarında şık atmosferinize eşlik eden lezzetli kokularla en güzel anınıza eşlik ediyor, yeni yıl umutlarına ışık tutuyor olacak.

5. Adım: Görünümünüzü mükemmelleştirin

Yılbaşı gecesi görünümünüzü önceden planlayın. Tarzınızı sergilemek ve kendinizi ifade etmek için mükemmel bir zaman. İster gösterişli bir elbise ister şık bir takım olsun, yeni yıla adım atarken kendinizi güvende ve parlamaya hazır hissedin. Tarzınızı tamamlayan lüks bir parfüm veya kolonyayı tercih edin.

Eğer sıcak kokulardan hoşlanıyorsanız mistik paçuli ve baskın vanilyanın görkemli birleşimi La Fann Mystic Vanilla tam da yılbaşı kutlamasına yakışır bir parfüm. Yoğun ve uzun süre kalıcı kokusu tüm gece teninizden gitmez. Eğer tatlı kokulardan hoşlanıyorsanız, önerimiz Golden Tonka. Hazzın kokusu Golden Tonka, sıcak balın davetkar kokusu ile baştan çıkarıcı tonkanın buluşması, kendinize olan güveninizi ortaya çıkarır. Eğer favoriniz çiçeksi ve taze kokularsa Secret Garden Parfüm denemeye değer. Daha uzun süre kalıcı kokular için kokunun losyonu ile birlikte kullanmayı deneyin. Son olarak, sheabutter içeren Secret Garden El Kremi ile ellerinize nem desteği yapın ve güne hazırsınız.

6. Adım: Yeni bir yılı kucaklama zamanı

Şimdi yılbaşı ağacına astığımız mesajları içten dileme ve yeni bir yıl için umut dolma zamanı. Herkesi gelecek yıl için umutlarını ve kararlarını paylaşmaya teşvik edin, yeni başlangıçları heyecanla karşılayın. Misafirleri karşıladığınız kokudan, son anlarına kadar atmosferinizdeki kokularla akılda kalan duyusal bir deneyim yaşatın.

Yeni yılı stil, zarafet ve biraz da ihtişamla karşılamaya hazırsınız.  Işığınızın parladığı bir yıl olsun!

Evinizi ve yılbaşı gecenizi güzelleştirecek baştan çıkarıcı ürünler sunan La Fann'ı daha detaylı incelemek için web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.