Lüksün Zirvesinde Değerlenen Yatırım: RAMS Beyond İstanbul

Lüksün Zirvesinde Değerlenen Yatırım: RAMS Beyond İstanbul

Geniş daireleri, estetik mimari ve tasarım konsepti ile her detayı incelikle tasarlanan proje, konfor ve lüksün birleştiği eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. Ödüllü mimari proje RAMS Beyond İstanbul, bulunduğu lokasyon ve sosyal olanaklarıyla lüks yaşamın merkezi haline gelecek.

35 yıllık tecrübesi, Almanya, Tayland, Dubai (BAE), Rusya, Türkiye ve Kazakistan olmak üzere 6 farklı ülkedeki 11 şehirdeki operasyonu ve 25 bini aşkın çalışanı ile 8 sektörde faaliyet gösteren RAMS Global, İstanbul’da şimdi imza niteliği taşıyan RAMS Beyond İstanbul projesiyle dünya çapında dikkat çeken lüks bir rezidans inşa ediyor.

Ödüllü mimarisiyle Maslak’ın boğaz manzarasına açılan kapısına dönüşen RAMS Beyond İstanbul, İstanbul Boğazı’nın üç köprüsünü de görebilen bir manzara sunuyor.

Lüks ayrıcalıklar

RAMS Beyond İstanbul'un bünyesinde paylaşımlı çalışma ve kültür sanat alanları, 360 derecelik seyir terası, seçkin dünya markalarından alışveriş imkanı, Michelin yıldızlı restoran, İstanbul Boğazı ile birleşen sonsuzluk havuzu ve heliport gibi lüks olanakları bulunacak.

Rezidansta yaşayan daire sahiplerine ve bölgeye ayrıcalıklı olanaklar sunan projede Stefona Ricci, Zilli, Birioni, Berluti, Frette, D.ream grubu gibi dünyaca ünlü ve prestij sahibi birçok marka da yer alacak.

Benzersiz bir mimariye sahip olan proje, İstanbul'da birçok önemli yapıya hayat veren Dome+Partners imzası taşıyor.

RAMS Beyond İstanbul’un yapı ve mühendislik planlaması ise dünyaca ünlü New York merkezli Thorton Tomasetti tarafından tasarlanmış. Proje ayrıca İstanbul'un en yüksek ve en detaylı kompozit yapısı unvanına da sahip.

RAMS Beyond İstanbul’un rezidansında şehrin büyüleyici manzarasına sahip, 1+1'den 4+1'e fonksiyonel daire seçenekleri, İstanbul’un ve dünyanın en ayrıcalıklı yaşam alanlarını sunuyor.

2025 yılında teslim edilecek olan ve ulaşım olanaklarıyla da benzersiz olan proje, Maslak’ın ve İstanbul’un en önemli caddelerinden biri olan, Büyükdere caddesinde yer alıyor. Metroya da direkt bağlantı sağlayan projeden İstanbul’un iş ve eğlence merkezlerine ulaşmak son derece kolay.

Tüm dünyanın kıskandığı İstanbul Boğazı'na karşı bir yaşam

Dünya çapındaki markalı rezidansların çok ötesinde benzersiz bir mimariye sahip olan ve dünyaca kıskanılan eşsiz bir doğa harikası olan İstanbul Boğazı’nı panoramik şekilde gören, tüm İstanbul’a da 360 derece hakim olan konumuyla RAMS Beyond İstanbul’da yerinizi almak için, projenin web sitesini hemen ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca, 444 47 48 numaralı telefondan da projeye ulaşabilirsiniz.

RAMS Global hakkında

RAMS Global’in İstanbul’daki ilk projesi Ümraniye’deki Quattro Istanbul’da 8 ayda yaşam başlamışken, şirket 210 dairenin satışını 59 gün gibi rekor bir sürede tamamladı. Projede Big Chefs ve Migros markası da yerini aldı. Eylül 2022’de temel atma törenini yapılan RAMS Garden Bahçelievler ise 24 ay planlanan teslim süresi erken tamamlanarak 14 ayda İstanbul severlerle buluşacak. Lansmanı Mart ayında yapılan ve 2 etaptan oluşan RAMS City Haliç’in ise %87’si satıldı.