“pure sense” GÜLER KUTLUK Kişisel Sergisi 8-24 Ekim 2015

8-24 Ekim 2015 tarihlerinde,   İstanbul Marjinart Gallery’de…

Soyut olanda anlam arayışı, sezgilerle salt gerçekliğe, hislerimizin gerçek kaynağına ulaşmak için gösterdiği gayretin ürünlerini sanatçı şimdi izleyicisiyle paylaşıyor.

“Çalışmalarım, izleyici ile buluştuğunda, onların algılarıyla birleştiğinde etkisi genişlemiş ve tamamlanmaya daha yakın olacak”

Ressam Güler Kutluk, “pür his / pure sense” serisinde,  git gide kendimizden uzaklaştığımız, doğallığımızı ve asıl benliğimizi yitirdiğimiz modern toplumumuzda, gündelik hayatın sıradan  öğretilerinden uzak, doğaya ve öze daha yakın, saf ve en içten duygulara ulaşma çabasını yansıtıyor.

Güler, egodan, beklentilerden, sonra öğrenilenden, dış gerçekliklerden uzaklaşırken yaşadığı duygusal ve zihinsel sürecin soyutlaması olan bu seride, sezgilerin gücüne ve saf hislerimize geri dönüşe odaklandı.  Yalnızca resimde değil yaşamda da soyut olanı benimseyen Güler Kutluk, çalışmalarıyla kendi pür hislerimizi keşfetmemize yardımcı olmayı umuyor. Sanatçının kendi deyimiyle “çalışmalarım, izleyici ile buluştuğunda, onların algılarıyla birleştiğinde etkileri genişlemiş ve tamamlanmaya yakın olacaklar”

Soyut olanda anlam arayışı, sezgilerle salt gerçekliğe, hislerimizin gerçek kaynağına ulaşmak için gösterdiği gayretin ürünlerini sanatçı şimdi izleyicisiyle paylaşıyor.

Güler Kutluk kişisel Sergisi  “pure sense”,  8-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Marjinart Gallery’de  Pazar, Pazartesi ve resmi tatil günleri hariç 11:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçiye açık olacak. Serginin açılış kokteyli ise, 8 Ekim Perşembe günü saat 17:30 – 20:30 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Pure Sense 04 GK

MARJİNART GALLERY :

Şehit Muhtar Mh. Taksim Akarcası Sk. 4/4 Taksim Beyoğlu İstanbul

www.marjinartgallery.com

Back to site top